...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Перката на радиатора не включва когато мине 90 градуса
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеНяколко човека му помогнахме с охладителната система, а сега ти, Цвятко, му помагаш с електрическата част.
Като си помисля, че само в момента има две теми срещу теб, а и си няколко пъти изключван от този форум, направо недоумявам (в положителния смисъл на тази дума...)
Comment
-
Имах подобен проблем, който в крайна сметка се оказа почти прекъснат кабел в буксата на термостата!Ето и темата ми:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=73839Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЕкоооо, вентилаторът може да не тръгва и по друга причина на първа степен и да не е реле или бушон при здрав резистор. Каква е тогава причината? Не е ЕКУ, не е датчик за температура, няма грешкиПървоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДобре, сега да ти помогнем. На радиатора имаш една плочка с две клеми и две винчета. Отвиваш, вадиш и виждаш един голям резистор. Под него напреки има един пишляк. Окъси го и пробвай. Трябва вече да имаш и първа степен.
Ама той първа степен има бре, мамелюк.
Колегата ясно е написал, че като пусне климатика, перката тръгва. А тя тръгва на първа.
Що не четеш?
Първо си написал, че резисторът може да е здрав а после го караш да го шунтира.
"при здрав резистор" ........."Окъси го"
E - нали е здрав? Тогава защо да го окъсява?
Дори в глупостите, които пишеш си противоречиш. Усещаш ли се?
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...B8%D1%89%D0%B0Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:34.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от alfon156 Покажи съобщениеАко някой съм засегнал извинявам се ,тука не съм влязъл да се дърпаме и да ми се присмиват ако не знам нещо ,а да науча нещо ново .
Алфата я имам от 6 години и още е непозната за мен ,но ако съм минал някой от проблемите по нея с удоволствие бих споделил със всеки.
Това са двамата доказани мега спамери на форума.
Просто не ги чети.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКолега, ако искаш да си решиш проблема и да си спестиш излишните нерви, първото, което трябва да направиш е да игнорираш постовете на Alex_26 и nickgaidarov.
Това са двамата доказани мега спамери на форума.
Просто не ги чети.Last edited by Alex_26; d.m.y г., 18:08.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеАне глупак, я чети добре. Под резистора има нещо друго и то прекъсва. Нещастник
Написал си:
"Под него напреки има един пишляк".
Сега остава да обясниш на технически език, какво означава "пишляк"
Другите квалификации по мой адрес са нарушение на правилата на форума.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Цвяткоооо не ти издържат нервите нещо? Дръж се мъжката,че Гайдаров се кълне в теб,а ти се държиш като гамен!
Пишляк,нахуйник,анджаклама,урутка и тнт. все технически терминитолкова си му е капацитета на човека,ваичко се свежда до един "пишляк" ROFL
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеЦвяткоооо не ти издържат нервите нещо? Дръж се мъжката,че Гайдаров се кълне в теб,а ти се държиш като гамен!
Пишляк,нахуйник,анджаклама,урутка и тнт. все технически терминитолкова си му е капацитета на човека,ваичко се свежда до един "пишляк" ROFL
-----------
Пай сеее ...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИзразявай се ясно и точно, ако искаш хората да те разбират.
Написал си:
"Под него напреки има един пишляк".
Сега остава да обясниш на технически език, какво означава "пишляк"
Другите квалификации по мой адрес са нарушение на правилата на форума.Last edited by Alex_26; d.m.y г., 19:09.
Comment
-
Към колегата пуснал темата...
Сигурен ли си, че при пускане на климатика ти тръгва първа степен, а не втора?
Защото тогава вече може да е резистор или реле...поне аз с това съм имал проблем.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТи правилата на форума отдавна ги нарушаваш по мой адрес. А кажи сега какво е това под терморезистора, което не го знаеш
За какъв терморезистор говориш?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment