Известие

Collapse
No announcement yet.

Перката на радиатора не включва когато мине 90 градуса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:00.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
      Няколко човека му помогнахме с охладителната система, а сега ти, Цвятко, му помагаш с електрическата част.
      Като си помисля, че само в момента има две теми срещу теб, а и си няколко пъти изключван от този форум, направо недоумявам (в положителния смисъл на тази дума...)
      както Мордохай (Иво) написа - частен форум, частни интереси. И е прав, макар, че ме нарече само Магаре и не прати някоя череша, а змейска ракия

Comment

Имах подобен проблем, който в крайна сметка се оказа почти прекъснат кабел в буксата на термостата!Ето и темата ми:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=73839
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

...

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
            Екоооо, вентилаторът може да не тръгва и по друга причина на първа степен и да не е реле или бушон при здрав резистор. Каква е тогава причината? Не е ЕКУ, не е датчик за температура, няма грешки
            Добре, сега да ти помогнем. На радиатора имаш една плочка с две клеми и две винчета. Отвиваш, вадиш и виждаш един голям резистор. Под него напреки има един пишляк. Окъси го и пробвай. Трябва вече да имаш и първа степен.

Ама той първа степен има бре, мамелюк.

Колегата ясно е написал, че като пусне климатика, перката тръгва. А тя тръгва на първа.

Що не четеш?

Първо си написал, че резисторът може да е здрав а после го караш да го шунтира.

"при здрав резистор" ........."Окъси го"

E - нали е здрав? Тогава защо да го окъсява?

Дори в глупостите, които пишеш си противоречиш. Усещаш ли се?

https://www.google.bg/search?q=%D0%B...B8%D1%89%D0%B0
            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:34.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от alfon156 Покажи съобщение
              Ако някой съм засегнал извинявам се ,тука не съм влязъл да се дърпаме и да ми се присмиват ако не знам нещо ,а да науча нещо ново .
              Алфата я имам от 6 години и още е непозната за мен ,но ако съм минал някой от проблемите по нея с удоволствие бих споделил със всеки.
              Колега, ако искаш да си решиш проблема и да си спестиш излишните нерви, първото, което трябва да направиш е да игнорираш постовете на Alex_26 и nickgaidarov.

Това са двамата доказани мега спамери на форума.

Просто не ги чети.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

...

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Колега, ако искаш да си решиш проблема и да си спестиш излишните нерви, първото, което трябва да направиш е да игнорираш постовете на Alex_26 и nickgaidarov.

Това са двамата доказани мега спамери на форума.

Просто не ги чети.
                  Абе глупак, я чети добре. Под резистора има нещо друго и то прекъсва. Нещастник! Хем не знае, хем обижда
                  Last edited by Alex_26; d.m.y г., 18:08.

Comment

Ане глупак, я чети добре. Под резистора има нещо друго и то прекъсва. Нещастник
                    Изразявай се ясно и точно, ако искаш хората да те разбират.

Написал си:

"Под него напреки има един пишляк".

Сега остава да обясниш на технически език, какво означава "пишляк"

Другите квалификации по мой адрес са нарушение на правилата на форума.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Цвяткоооо не ти издържат нервите нещо? Дръж се мъжката,че Гайдаров се кълне в теб,а ти се държиш като гамен!
                      Пишляк,нахуйник,анджаклама,урутка и тнт. все технически термини толкова си му е капацитета на човека,ваичко се свежда до един "пишляк" ROFL
                      -----------
                      Пай сеее ...
                      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                        Цвяткоооо не ти издържат нервите нещо? Дръж се мъжката,че Гайдаров се кълне в теб,а ти се държиш като гамен!
                        Пишляк,нахуйник,анджаклама,урутка и тнт. все технически термини толкова си му е капацитета на човека,ваичко се свежда до един "пишляк" ROFL
                        -----------
                        Пай сеее ...
                        Е поне разбрахме колко му е голям
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Изразявай се ясно и точно, ако искаш хората да те разбират.

Написал си:

"Под него напреки има един пишляк".

Сега остава да обясниш на технически език, какво означава "пишляк"

Другите квалификации по мой адрес са нарушение на правилата на форума.
                          Ти правилата на форума отдавна ги нарушаваш по мой адрес. А кажи сега какво е това под резистора, което не го знаеш
                          Last edited by Alex_26; d.m.y г., 19:09.

Comment

Към колегата пуснал темата...

Сигурен ли си, че при пускане на климатика ти тръгва първа степен, а не втора?

Защото тогава вече може да е резистор или реле...поне аз с това съм имал проблем.
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Ти правилата на форума отдавна ги нарушаваш по мой адрес. А кажи сега какво е това под терморезистора, което не го знаеш
                              Ъъъъ - как да ти кажа нещо, което не знам?

За какъв терморезистор говориш?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Не ги разбирам много нещата,но ей това изнамерих.

-----------
                                Пай сеее ...
                                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Working...
                                X